Huur jouw bank online of
in onze winkel in soest

Showroom01.jpg
Showroom02.jpg
Showroom03.jpg
Showroom04.jpg
Showroom05.jpg
Showroom06.jpg
Showroom07.jpg

Nadat je jouw bank hebt samengesteld kun je kiezen voor een huurperiode van 3 of 5 jaar. Na bestellen volgt een kredietcheck en jouw bank wordt binnen 8 - 10 weken thuisbezorgd*. Zo simpel is het.

 

Omdat het maken van de juiste keuze voor uw inrichting niet altijd even makkelijk is, zijn wij er om u hierbij te helpen. Samen zetten we uw voorkeuren op een rij en komen we tot nieuwe mogelijkheden. Dat kan op verschillende manieren. Kijk rond op onze website en bestel in een paar simpele stappen uw bank in de maat, stof en kleur naar keuze.  

Ziet u de banken uit onze collectie liever eerst in het echt of bent u op zoek naar inspiratie? U bent van harte welkom om proef te zitten in onze showroom bij Middelman wonen in Soest. Naast bankhuren vindt u hier de collectie van alle toonaangevende woonmerken en zitspecialist Montèl. U kunt hier in alle rust inspiratie opdoen en laten adviseren door ons vriendelijke en deskundige team. Onder het genot van een heerlijke kop koffie of espresso in onze coffee & inspiration corner.  

Wij komen daarnaast graag bij u thuis om u te adviseren bij het maken van uw keuze. Zo krijgen wij ook een beeld van de indeling en mogelijkheden van uw huis. Bij welke andere meubels en kleuren moet het bijvoorbeeld passen? Is een andere indeling mogelijk? Vragen waarbij wij u graag helpen. 

En om u nog beter van dienst te zijn bieden wij u graag de mogelijkheid om buiten openingstijden het interieur te vinden dat bij u past. Zo kunt u in alle rust samen met een van onze adviseurs door onze showroom lopen.

Service & kwaliteit

Service & kwaliteit

Met ons service programma hoeft u zich de komende 5 jaar geen zorgen meer te maken. U heeft 5 jaar service aan huis.

Gratis bezorgen

Gratis bezorgen

Uw bank wordt op afspraak bezorgd wanneer het u uitkomt en het verpakkingsmateriaal nemen we gelijk mee.

Unieke collectie

Unieke collectie

Een unieke collectie en daar zijn we trots op. Uw designbank wordt gemaakt in Nederland door een erkende meubelmaker.  

Vast bedrag

Vast bedrag

Geniet van alle voordelen en betaal altijd een vast bedrag per maand. Geen verrassingen en 100% garantie.

MVO

MVO

Wij geven uw huurbank een 2e leven aan het eind van de huurperiode.

Een uniek woonconcept van Middelman wonen

Een uniek woonconcept van Middelman wonen

Het realiseren van dé optimale woonbeleving, dat is waar Middelman wonen voor staat.

Middelman wonen is al 90 jaar een begrip in midden Nederland. Kwaliteit en advies staan voorop. Daarom zijn onze meubelen zorgvuldig geselecteerd op materiaal, comfort, design en hebben een authentiek karakter om zo jouw thuisgevoel vorm te geven.

Maar Middelman wonen is meer dan alleen onze prachtige meubels. Wij luisteren naar jouw persoonlijke wensen en adviseren op maat. Waar en wanneer je maar wilt. Zo gaan wij open op afspraak na sluitingstijd en komen we graag vrijblijvend langs bij jou thuis, om zo de mogelijkheden van jouw huis zelf te ervaren en meteen te bespreken.

Middelman heeft een brede selectie meubelen van vooraanstaande merken.
Of het nu om meubelen, textiel of vloerbekleding gaat, de kennis van ieder merk is bij Middelman wonen maximaal. Alleen zo kunnen wij je optimaal adviseren en inspelen op jouw wensen om de ideale woonmix te creëren.

Wilt u meer weten over Middelman wonen, ga naar middelmanwonen.nl